Diller Loyalty for Shopify er en brukervennlig, fullt tilpassbar app for å hjelpe deg med å øke inntektene på nettbutikken din gjennom belønninger, verv-en-venn funksjoner og SMS- og e-postmarkedsføring.

Slik fungerer Diller Loyalty Shopify-appen

Diller Loyalty appen for Shopify er et kraftig verktøy for å hjelpe deg med å bygge sterkere relasjoner med kundene dine, øke kundebevaringen og drive gjentatte kjøp. Det er en lett å bruke, tilpassbar, app som kan hjelpe deg å øke omsetningen på din nettbutikk gjennom belønninger, verv en venn løsninger, og SMS og e-post markedsføring.

I dette blogginnlegget skal vi vise deg hvordan Diller Loyalty-appen for Shopify fungerer, og hvordan den kan hjelpe deg å konvertere engangskunder til gjentakende kunder.

Hvilke funksjoner er inkludert i integrasjonen mellom Diller og Shopify?

 • SMS markedsføring
 • Epost markedsføring
 • Poengbalanse
 • Medlemsnivå
 • Kvalifiseringsperiode
 • Kuponger
 • Verv en venn
 • Registreringsskjema
 • Påmelding i kassen
 • Medlemsområde
 • GDPR-kompatibel
 • Avansert tilpasset styling
 • Adresseoppslag

Tilpassbar widget med registreringsskjema og medlemskapsområde

Med Diller Loyalty-appen kan du tilpasse og designe lojalitetsprogrammet ditt for å matche nettbutikken og merkevaren din. Vi tilbyr et bredt utvalg av designalternativer som lar deg velge farger, tekst, knappedesign og mye mer.

Når appen er lansert på nettstedet ditt, kan kunder enkelt registrere seg i lojalitetsprogrammet ditt for å begynne å tjene poeng og løse inn belønninger på kjøpene sine.

Når et medlem er pålogget, har de full oversikt over akkumulerte poeng, medlemsnivå, poeng som trengs for å nå et nytt medlemsnivå, tilgjengelige kuponger og belønninger, verv en venn funksjonen og mye mer. Dette vil skape et insentiv for medlemmer til å komme tilbake til nettbutikken din for å gjøre flere kjøp – igjen og igjen.

Brukervennlige kuponger for medlemmer

Når en kunde ønsker å løse inn en tilgjengelig kupong, kan de enkelt kopiere kupongkoden fra widgeten vår og lime den inn i handlekurven.

Belønn kunder for å verve en venn til lojalitetsprogrammet ditt

Å bruke verv en venn som butikk er en kraftig måte å øke kundeanskaffelse, kundelojalitet og generere mer inntekt. Ved å ha vår verv en venn funksjon for Shopify, kan du utnytte kraften til kunder som promoterer merkevaren din til venner, familier og bekjente. Belønninger for å henvise en venn kan enkelt endres til dine preferanser.

Har du noen spørsmål? Vi vil gjerne høre fra deg.

Kontakt oss
"Alle mulige tredjepartskanaler blir mindre og mindre effektive, og vi ser at det er nødvendig fremover å eie dialogen med kunder. Jeg er ikke i tvil om at mye av veksten vår skyldes økt lojalitet fra medlemmer."

Kai Gulbrandsen

Adm.dir. i Princess-kjeden

"Kundeklubb-knappen ligger på forsiden i kassen, så alt går automatisk. Medlemmer våre benytter klippekortene og kupongene, fordi det er så enkelt å bruke. Vi ser at vi har høy omsetning på medlemmer."

Evy Ingebrigtsen

Operations and HR Manager, Baker Brun

"Data er det nye gullet. Det er vesentlig at kjøpsinformasjon og kundedata er fundamentet for alle gode kundedialoger. Å ha kontroll på dette, er etter min mening helt avgjørende."

Pål Wibe

Norway's "Mr Retail" Pål Wibe

"A terrific app that really helps our business to grow together with our customers. Adds value for both us and the customer, a complete customer journey from the physical to the online store."

BMP Paleet

"Thank you very much for the fantastic follow-up when we launched our loyalty program from Diller. You guys made the whole process painless. Looking forward to seeing what we can achieve together. We really recommend Diller AS to anyone that need a loyalty program on the Shopify platform."

Bolina

"Annonsering må planlegges 2 uker i forkant, men da kan jo kampanjen være helt irrelevant. Med Diller kan vi derimot snu oss rundt på et blunk! Vi kan legge ut en kampanje over natten, for Diller hjelper oss med å få det ut med én gang. Dette er helt uvurderlig for oss."

Tone Tengesdal Stavnheim

Tengesdal Sport

"Great app, easy to customize and simple to use. Customer service is outstanding and helpful. The few times we have had any issues, customer support was very responsive and resolved the issues in minutes! Highly Recommend!"

MARK+BRANDY

"Jeg hadde aldri kjøpt et kassesystem uten mulighet for lojalitetsprogram. For meg var det helt vesentlig at det fulgte et godt lojalitetsprogram med i POS."

Maria Quarnström

Eier, Rilo Zoo

"We recently startet using Diller and are very pleased with the app. It is easy and understandable to use, and it has already generated more customers and sales. What is important to mention is that the customer service is outstanding, and we are getting all the help and support we need! Our contact has been patient and so happy to help and guide in out teams-meetings for the set up :)"

Shine

"Great app and customer service! The loyalty features combined with the SMS engine and mail integration towards MailChimp is a winner for me. Thanks to Erik for helping me set everything up!"

Henriks Herre

"Vi er veldig opptatt av kundereisen og har vært på jakt etter et verktøy som kan hjelpe oss med å gi best mulig service til våre kunder. Diller muliggjør dette og er et veldig bra verktøy som er meget godt integrert med Shopify. Vi er helt sikker på at Diller vil bidra til økt kundetilfredsstillelse og kan trygt anbefale Diller. I tillegg til et bra konsept, lever kundeservice opp til sitt eget konsept og gir en strålende veiledning og service."

frimina.com

"Very easy to set up the app. It’s perfect for creating a good-looking loyalty program widget, that is customized to my brand and webshop.   Super friendly and helpful support team! They answer very fast and do everything to help you out.  Great experience so far."

Corado Coffee Roasters

"Med en kundeklubb blir vi mye bedre kjent med kundene og kan lage godt materiell og relevant innhold for dem. Dette er veldig viktig. Vi slipper alle mid season-salg og kan heller belønne dem som velger oss over tid."

Tobias Tjørstad

General Manager, Linestore

"Det var både raskt og enkelt å sette opp lojalitetsprogrammet, og Dillers kundeservice-team er fantastisk. Vi ser frem til å få glede av programmet i tiden fremover, slik at vi kan få enda mer lojale og fornøyde kunder!"

Julia Dyblie

Daglig leder, Milla Web

"Vi ser at snittsalget og marginer er høyere til tross for at vi gir en 10% velkomstrabatt. Man tar jo gjerne med seg litt ekstra i handlevognen for å mest mulig ut av rabatten. Målet er at kundeklubben skal være prikken over i’en for kundene våre, slik at de ønsker å fortsette å handle hos oss."

Jon Grøteig Andersen

Markedssjef i PetXL

"Vi ser gode resultater av lojalitetsprogrammet. De umiddelbare tilbakemeldingene kommer fra ansatte i butikk, som merker at det kommer kunder inn i butikkene bare 5-10 minutter etter at vi sender ut en SMS."

Stine Handley

Administrasjonsleder i Fredrik & Louisa

"Man er jo alltid spent før lansering av et nytt system. Det som umiddelbart kom frem da vi gikk over til en digital kundeklubb, var at det ble svært godt mottatt av butikkene, fordi det er så enkelt i bruk."

Lene Sagenes

Markedsansvarlig, Olivenlunden

"Med kundeklubben har vi fått flere faste kunder som handler oftere. Det betyr godt potensial for mersalg av tilleggsprodukter, og dermed høyere omsetning og bedre marginer. Det er vi veldig godt fornøyde med."

Ida Marie Juliussen

Distriktssjef og markedsansvarlig, Funky Frozen Yogurt

"Vi har sett at det ikke bare er rabatter som tiltrekker seg kunder. For eksempel fungerer det bra når vi sender ut SMS om at nye produkter har kommet fra et av merkene våre. Da øker trafikken til butikken, siden medlemmene gjerne får tidlig produktinformasjon."

Martine Remsøy Romøren

Butikksjef, Lively Home på Fornebu og Røa

"Den store fordelen med kundeklubben er at det blir enkelt å kommunisere med kundene. Vi ser uendelige muligheter med dette i fremtiden og ser frem til å bruke det mer."

Anders Johan Braaten

Daglig leder i butikkjeden Buster Hund og Katt

"Jeg søkte rundt på nettet etter leverandører og fant Diller på den måten. De har alt jeg trenger i et lojalitetsprogram, og for meg var det en ekstra fordel at det er et norsk selskap."

Hans Hvinden

Daglig leder, Hageglede.no

"Når kunder handler i butikken, spør vi dem om de vil bli medlemmer og fortelle dem at de får gavesjekker etter et visst forbruk, invitasjoner til arrangementer og andre fordeler. Ingen sier nei!"

Heidi Andersen

Butikksjef, Coco Skien