Diller® er en lojalitetsplattform som øker kundebevaring. Automatisert markedsføring gir deg mulighet til enkelt å sette opp personlig tilpassede, inntektsfremmende SMS- og e-postkampanjer som vil holde kundene dine lojale. Fullt integrert med Shopify, selvfølgelig!

Dillers partnerskap med Shopify: Gjør engangskjøpere om til lojale kunder!

Diller har inngått et samarbeid med Shopify for å levere et fullverdig lojalitetsprogram til Shopify sin e-handelsplattform. Dette partnerskapet tilbyr deg en rimelig lojalitetsplattform for alle Shopify nettbutikker – for å hjelpe deg med å øke kundelojalitet og øke inntektene til butikken. Belønn kundene dine, og de vil belønne deg tilbake!

Ved å samarbeide med Shopify har vi utvidet fordelene med vår lojalitetsplattform til Shopify plattformen – og nettbutikken din! Med dette partnerskapet gir vi deg muligheten til å lage og lansere ditt helt eget lojalitetsprogram for Shopify – i løpet av få øyeblikk!

Super enkel installasjon

Å installere Diller Loyalty på Shopify-butikken din er en rask og enkel prosess. For å komme i gang, søk etter «Diller Loyalty» på Shopify-appbutikken, og installer deretter appen på Shopify butikken din. Når du har installert appen, kan du starte prosessen med å lage og lansere ditt eget lojalitetsprogram.

Når den er installert, er alle funksjonene umiddelbart tilgjengelige for bruk

Med Diller for Shopify ønsker vi å gi deg en sjanse til å prøve plattformen vår og se fordelene selv. Derfor er Diller Loyalty appen gratis å bruke opptil 200 medlemmer – med ubegrensede bestillinger! Alle funksjoner er umiddelbart tilgjengelige for bruk*.

Sjekk ut hele vår prismodell for Shopify her.

*SMS-utsendinger er ikke inkludert i GRATIS prismodellen. Du vil bli fakturert for alle sendt SMS-kampanjer.

Kom i gang – nesten umiddelbart

Når appen er installert, kan du starte en rask 4 trinns onboarding-prosess for å hjelpe deg med å lage og lansere et lojalitetsprogram – fullt skreddersydd til din virksomhet, merkevare og kundenes behov.

Gjennom onboarding-prosessen gir vi deg et anbefalt onboarding program for å hjelpe deg med å rekruttere kunder til lojalitetsprogrammet ditt – for å øke kundebasen din raskt. Du vil også motta hjelp til å skape belønninger og insentiver for å hjelpe deg å forvandle engangskjøpere til lojale kunder!

Endre designet for å passe til merkevaren din

Du kan enkelt justere designet av lojalitetsprogrammet ditt for å sikre at alt passer perfekt til merkevaren din!

Diller widgeten blir en fullt integrert del av nettbutikken din.

Et lojalitetsprogram som passer ditt merke, nettbutikk og kundens behov

Diller tilbyr en brukervennlig og GDPR-kompatibel registrering for medlemmer. Som nevnt kan du enkelt legge til bonusnivåer, kuponger og segmenter når du lager ditt lojalitetsprogram.

Et komplekst økosystem for å skape lojalitet gjennom flere plattformer

Vi har flere integrasjoner med ulike e-handelsplattformer og POS. I tillegg har vi integrasjoner med e-post plattformer som Klaviyo, Mailchimp, MailerLite og Make for å gi deg en mulighet til å kommunisere gjennom både SMS og e-post. Du kan integrere med Judge.me for å generere kundeanmeldelser for butikken din. Mulighetene er uendelige! Se alle våre integrasjoner her.

Har du noen spørsmål? Vi vil gjerne høre fra deg.

Kontakt oss
"A terrific app that really helps our business to grow together with our customers. Adds value for both us and the customer, a complete customer journey from the physical to the online store."

BMP Paleet

"Thank you very much for the fantastic follow-up when we launched our loyalty program from Diller. You guys made the whole process painless. Looking forward to seeing what we can achieve together. We really recommend Diller AS to anyone that need a loyalty program on the Shopify platform."

Bolina

"Annonsering må planlegges 2 uker i forkant, men da kan jo kampanjen være helt irrelevant. Vi kan derimot snu oss rundt på et blunk! Vi kan legge ut en kampanje over natten, for Diller hjelper oss med å få det ut med én gang. Dette er helt uvurderlig for oss."

Tone Tengesdal Stavnheim

Tengesdal Sport

"Great app, easy to customize and simple to use. Customer service is outstanding and helpful. The few times we have had any issues, customer support was very responsive and resolved the issues in minutes! Highly Recommend!"

MARK+BRANDY

"Jeg hadde aldri kjøpt et kassesystem uten mulighet for lojalitetsprogram. For meg var det helt vesentlig at det fulgte et godt lojalitetsprogram med i POS."

Maria Quarnström

Eier, Rilo Zoo

"We recently startet using Diller and are very pleased with the app. It is easy and understandable to use, and it has already generated more customers and sales. What is important to mention is that the customer service is outstanding, and we are getting all the help and support we need! Our contact has been patient and so happy to help and guide in out teams-meetings for the set up :)"

Shine

"Great app and customer service! The loyalty features combined with the SMS engine and mail integration towards MailChimp is a winner for me. Thanks to Erik for helping me set everything up!"

Henriks Herre

"Vi er veldig opptatt av kundereisen og har vært på jakt etter et verktøy som kan hjelpe oss med å gi best mulig service til våre kunder. Diller muliggjør dette og er et veldig bra verktøy som er meget godt integrert med Shopify. Vi er helt sikker på at Diller vil bidra til økt kundetilfredsstillelse og kan trygt anbefale Diller. I tillegg til et bra konsept, lever kundeservice opp til sitt eget konsept og gir en strålende veiledning og service."

frimina.com

"Very easy to set up the app. It’s perfect for creating a good-looking loyalty program widget, that is customized to my brand and webshop.   Super friendly and helpful support team! They answer very fast and do everything to help you out.  Great experience so far."

Corado Coffee Roasters

"Med en kundeklubb blir vi mye bedre kjent med kundene og kan lage godt materiell og relevant innhold for dem. Dette er veldig viktig. Vi slipper alle mid season-salg og kan heller belønne dem som velger oss over tid."

Tobias Tjørstad

General Manager, Linestore

"Det var både raskt og enkelt å sette opp lojalitetsprogrammet, og Dillers kundeservice-team er fantastisk. Vi ser frem til å få glede av programmet i tiden fremover, slik at vi kan få enda mer lojale og fornøyde kunder!"

Julia Dyblie

Daglig leder, Milla Web

"Vi ser at snittsalget og marginer er høyere til tross for at vi gir en 10% velkomstrabatt. Man tar jo gjerne med seg litt ekstra i handlevognen for å mest mulig ut av rabatten. Målet er at kundeklubben skal være prikken over i’en for kundene våre, slik at de ønsker å fortsette å handle hos oss."

Jon Grøteig Andersen

Markedssjef i PetXL

"Vi ser gode resultater av lojalitetsprogrammet. De umiddelbare tilbakemeldingene kommer fra ansatte i butikk, som merker at det kommer kunder inn i butikkene bare 5-10 minutter etter at vi sender ut en SMS."

Stine Handley

Administrasjonsleder i Fredrik & Louisa

"Man er jo alltid spent før lansering av et nytt system. Det som umiddelbart kom frem da vi gikk over til en digital kundeklubb, var at det ble svært godt mottatt av butikkene, fordi det er så enkelt i bruk."

Lene Sagenes

Markedsansvarlig, Olivenlunden

"Med kundeklubben har vi fått flere faste kunder som handler oftere. Det betyr godt potensial for mersalg av tilleggsprodukter, og dermed høyere omsetning og bedre marginer. Det er vi veldig godt fornøyde med."

Ida Marie Juliussen

Distriktssjef og markedsansvarlig, Funky Frozen Yogurt

"Vi har sett at det ikke bare er rabatter som tiltrekker seg kunder. For eksempel fungerer det bra når vi sender ut SMS om at nye produkter har kommet fra et av merkene våre. Da øker trafikken til butikken, siden medlemmene gjerne får tidlig produktinformasjon."

Martine Remsøy Romøren

Butikksjef, Lively Home på Fornebu og Røa

"Den store fordelen med kundeklubben er at det blir enkelt å kommunisere med kundene. Vi ser uendelige muligheter med dette i fremtiden og ser frem til å bruke det mer."

Anders Johan Braaten

Daglig leder i butikkjeden Buster Hund og Katt

"Jeg søkte rundt på nettet etter leverandører og fant Diller på den måten. De har alt jeg trenger i et lojalitetsprogram, og for meg var det en ekstra fordel at det er et norsk selskap."

Hans Hvinden

Daglig leder, Hageglede.no

"Når kunder handler i butikken, spør vi dem om de vil bli medlemmer og fortelle dem at de får gavesjekker etter et visst forbruk, invitasjoner til arrangementer og andre fordeler. Ingen sier nei!"

Heidi Andersen

Butikksjef, Coco Skien