Archives

Diller er nå integrert med Shopware

Vi er stolte over å ha inngått samarbeid med integrasjonspartner Shopware, som har utviklet en solid eCommerce-løsning for B2C og B2B. Shopware utmerket seg nylig som “Visjonær” av prestisjefylte Gartner® Magic Quadrant™ for Digital Commerce 2023.

Appen er tilgjengelig for nedlasting i Shopware Extension Store.

Med dette partnerskapet gir vi deg muligheten til å lage og lansere ditt helt eget lojalitetsprogram for Shopware – i løpet av noen øyeblikk!

Diller Loyalty-appen for Shopware er et kraftig verktøy for å øke kundelojalitet og kundebevaring på Shopware-butikken din. Med Diller kan du se og analysere kundenes interesser og kjøpsmønstre, og belønne dem med en velkomstbonus, bursdagsbelønninger, poeng og VIP-programmer, for å verve venner og mye mer. Du kan også sende personlig tilpassede SMSer og e-poster for å holde kundene lojale og øke inntektene på nettbutikken din.

Tilgjengelige funksjoner:

 • Registreringsskjema for å bli med i lojalitetsprogrammet
 • SMS og e-post kommunikasjon
 • Medlemsstatus
 • Kuponger, klippekort og verv-en-venn
 • Automatisert markedsføring
 • Flerspråklig støtte
 • GDPR-overholdelse

Shopware LinkedIn den 24/10 2023

Ny POS-partner: VISION POINT by Elfo

Gjennom dette spennende partnerskapet tilbyr vi deg sjansen til å enkelt integrere et komplett lojalitetsprogram i VisionPOS. Dra nytte av å bringe kunder tilbake til butikken din på en enklere og mer kostnadseffektiv måte – for til slutt å øke inntektene dine.

Skap en sømløs opplevelse for POS-kundene dine. Få tilgang til lojalitetsdata direkte i POS-systemet, inkludert kundens navn og poeng, slik at du kan belønne tilbakevendende kunder med ulike belønningsystemer som kuponger, poeng eller klippekort.

Vision Point gjør kundekommunikasjonen enda enklere og mer personlig!

 

Ny Diller-integrasjon: Magento 2

Vi er glade for å kunngjøre vår integrasjon med den populære open source e-handelsplattformen Magento 2.

Ved å integrere Diller® med Magento 2, kan bedrifter enkelt implementere en omfattende lojalitets- og kommunikasjonsplattform som bidrar til å øke kundelojalitet, øke gjentatte kjøp og drive langsiktig vekst for nettbutikkene deres.

Styrk nettbutikken din ytterligere med Diller® lojalitets- og kommunikasjonsplattform og dens superenkle integrering!

Med Diller for Magento 2, kan du se og analysere kundenes interesser og kjøpsmønstre, og belønne dem med en velkomstbonus, bursdagsbelønninger, poeng og VIP-programmer, for henvisninger og mye mer. Du kan også sende personlig tilpassede SMSer og e-poster for å holde kundene lojale og øke inntektene på e-handelsbutikken din.

Funksjoner inkludert:

 • Registreringsskjema for å bli med i lojalitetsprogrammet
 • SMS og e-post kommunikasjon
 • Medlemsstatus
 • Kuponger, klippekort og verv-en-venn funksjon
 • Automatisert markedsføring
 • Flerspråklig støtte
 • GDPR-overholdelse
Diller illustration copyright all rights reserved 2020 lr

Partnerskap med Diller

Ønsker du å bli en forhandler av Diller® eller å integrere vår lojalitetsplattform i din løsning? Vi har en strategi om å vokse sammen med gode partnere og er alltid interessert i dialog om relevante samarbeidsmuligheter.

Detaljhandelen gjennomgår store endringer, blant annet på grunn av økt digitalisering, nye reguleringer og e-handel. Teknologiske endringer griper inn i hele verdikjeden og utfordrer eksisterende forretningsmodeller, som følge av mer effektive logistikkstrukturer og nye muligheter til å kommunisere med kundene.

Diller er i sterk vekst og har et bredt forhandlernett rundt om i Norden. Vår lojalitetsplattform er i dag integrert med Norges største kasseleverandører og verdens ledende eCommerce-plattformer.

Ta kontakt med CEO Jan Høgetveit dersom du kunne tenke deg en prat om samarbeidsmuligheter.

Vi ser frem til å høre fra deg!