Diller kundeklubb_copyright 2021_lr

Vi i Diller mener at små bedrifter skal kunne konkurrere på like vilkår med de store kjedene og Amazon, og vi har derfor utviklet markedets mest effektive teknologi for kundelojalitet, som er tilgjengelig som «plug-and-play»-løsning for små og mellomstore bedrifter.

Diller vokser! Vi trenger en ny PHP-utvikler / løsningsarkitekt

Diller er et ungt selskap etablert i 2016 som tilgjengeliggjør en effektiv og rimelig lojalitetsplattform med personalisert kundedialog for SMB-bedrifter i Norge og globalt.

Vi søker etter en engasjert og dyktig utvikler som har lyst til å være med oss på en spennende reise og bidra til å påvirke egne arbeidsoppgaver, slik at vi sikrer oss fornøyde kunder og forhandlere. Vi ønsker å bygge et sterkt faglig miljø som blir det beste i Norge innen vårt forretningsområde.

Detaljhandelen gjennomgår store endringer, blant annet på grunn av økt digitalisering og e-handel. Teknologiske endringer griper inn i hele verdikjeden og utfordrer eksisterende forretningsmodeller, som følge av mer effektive logistikkstrukturer og nye muligheter til å kommunisere med kundene. Lojalitetsplattformen Diller hjelper små og mellomstore bedrifter som vil konvertere fra opptjente salg, til repeterende kunder som gir økt levetidsverdi og økt salg.

Diller har i dag moderne kontorer i Kristiansand og i Oslo. Vi er i sterk vekst og har et bredt forhandlernett rundt om i Norges land. Vår lojalitetsplattform er i dag integrert med Norges største kasseleverandør og verdens største eCommerce-plattform.

Arbeidsoppgaver
Utvikle programvare og integrasjoner:
• Bidra i alle faser av utviklingslivssyklusen
• Feilsøking og test av kjerneproduktprogramvare for å sikre sterk optimalisering
• Koordinere med resten av teamet vårt av utviklere

Kvalifikasjoner
• Bachelorgrad i IT, markedsføring eller tilsvarende
• Erfaring med Amazon Web Services
• Erfaring med programvareutvikling
• Erfaring som full stack utvikler innenfor disse utviklingsspråkene: PHP, MySQL, JavaScript, HTML/CSS
• Erfaring med eventdrevne systemer (eventhubs)
• Erfaring med automatisk deploy og driftsetting
• Erfaring med Kafka og Jenkins
• Erfaring med versjonskontroll (Git, SVN eller liknende)
• Erfaring med utvikling og implementering av REST/JSON API’er
• Gode engelskkunnskaper – skriftlig og muntlig

Ønskede kvalifikasjoner
• Erfaring med å lede utviklerteam
• Erfaring med Linux og Docker/Kubernets
• Erfaring med andre programmeringsspråk
• Erfaring med rammeverket CodeIgnitor

Arbeidssted
Kristiansand

Høres dette interessant ut? Da kan du sende CV og søknad til jobs@diller.no.

Hvis du har spørsmål om stillingen, kan du kontakte Fredrik Kristiansen (CPO og gründer). Han treffes på fredrik@diller.no eller mobil 970 71 250.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Opprett din kundeklubb i dag!

Kom i gang
"Med kundeklubben har vi fått flere faste kunder som handler oftere. Det betyr godt potensial for mersalg av tilleggsprodukter, og dermed høyere omsetning og bedre marginer. Det er vi veldig godt fornøyde med."

Ida Marie Juliussen

Distriktssjef og markedsansvarlig, Funky Frozen Yogurt

"Vi ser at snittsalget og marginer er høyere til tross for at vi gir en 10% velkomstrabatt. Man tar jo gjerne med seg litt ekstra i handlevognen for å mest mulig ut av rabatten. Målet er at kundeklubben skal være prikken over i’en for kundene våre, slik at de ønsker å fortsette å handle hos oss."

Jon Grøteig Andersen

Markedssjef i PetXL

"Vi ser gode resultater av lojalitetsprogrammet. De umiddelbare tilbakemeldingene kommer fra ansatte i butikk, som merker at det kommer kunder inn i butikkene bare 5-10 minutter etter at vi sender ut en SMS."

Stine Handley

Administrasjonsleder i Fredrik & Louisa

"Man er jo alltid spent før lansering av et nytt system. Det som umiddelbart kom frem da vi gikk over til en digital kundeklubb, var at det ble svært godt mottatt av butikkene, fordi det er så enkelt i bruk."

Lene Sagenes

Markedsansvarlig, Olivenlunden

"Vi har sett at det ikke bare er rabatter som tiltrekker seg kunder. For eksempel fungerer det bra når vi sender ut SMS om at nye produkter har kommet fra et av merkene våre. Da øker trafikken til butikken, siden medlemmene gjerne får tidlig produktinformasjon."

Martine Remsøy Romøren

Butikksjef, Lively Home på Fornebu og Røa

"Den store fordelen med kundeklubben er at det blir enkelt å kommunisere med kundene. Vi ser uendelige muligheter med dette i fremtiden og ser frem til å bruke det mer."

Anders Johan Braaten

Daglig leder i butikkjeden Buster Hund og Katt

"Jeg søkte rundt på nettet etter leverandører og fant Diller på den måten. De har alt jeg trenger i et lojalitetsprogram, og for meg var det en ekstra fordel at det er et norsk selskap."

Hans Hvinden

Daglig leder, Hageglede.no

"Når kunder handler i butikken, spør vi dem om de vil bli medlemmer og fortelle dem at de får gavesjekker etter et visst forbruk, invitasjoner til arrangementer og andre fordeler. Ingen sier nei!"

Heidi Andersen

Butikksjef, Coco Skien